skip to Main Content

VI HÅNDTERER ALLE TYPER FASADE

Innen vårt spesialområde, fasader, er RSM Fasade en av de største aktørene i distriktet – en posisjon vi har oppnådd gjennom solid utført arbeid for store og små oppdragsgivere gjennom mange år. Vårt arbeidsfelt er alle typer fasader – som tre, mur, stål, puss og betong. Vi kan også tilby impregnering av tegl og betongfasader. Vi vasker fasaden og fjerner graffiti før malerarbeidet tar til. Vi jobber med nybygg og rehabilitering og påtar oss oppdrag fra så vel offentlige som private bedrifter, entreprenører og privatpersoner. Alle tjenester kan bestilles separat om ønskelig, eller tas i flere omganger.

RSM Fasade setter høye krav til sine samarbeidspartnere – en forutsetning for til enhver tid å levere arbeid av høy kvalitet.
Bedriften er godkjent som opplæringsbedrift, og er medlem av Byggopp – Opplæringskontoret for Bygg og Anleggsteknikk i Rogaland.

FASADEVASK

Det er viktig med grundig og fagmessig utført
arbeid som grunnlag for at malingsfasaden skal bli bra. RSM Fasade kan tilby komplette løsninger for førstegangs behandling og rehabilitering av fasader. Det kan også bestilles kun fasadevask om ønskelig, her har vi godt utstyr og er både effektive og konkurransedyktig på pris.

BETONGREHABILITERING

Vi har lang erfaring med oppussing og Oppgradering av betongprodukter i fasadesammenheng. Dette gjør at vi kan holde fornuftige og konkurransedyktige priser rundt dette tidkrevende arbeidet. Vi har også utviklet en effektiv måte å utbedre skader og sår rundt komplekse situasjoner rundt større blomsterkasser på balkonger og terrasser, noe som frigjør både tid og er kostnadseffektivt.
Etter en hel del kursing og videreutdanning ble RSM Fasade i 2016 som en av få firma her i distriktet godkjent for tiltaksklasse 2 innen betong rehabilitering.

MALEARBEID & VEDLIKEHOLD

RSM Fasade har i utgangspunktet fokus på utvendig malerarbeid, men vi kan tilby innvendig malerarbeid fra vår service arbeidere. De utfører til daglig malerarbeid på forsikrings jobber, service arbeid innvendig for en del av våre faste oppdragsgivere som for eksempel maling av trappeganger/fellesareal på boligsameier og lignende.

Murerarbeid

På grunn av stort behov for rehabilitering på murte fasader har RSM Fasade ansatt en del murere med fagbrev, de utfører rehabilitering av fasader med skader i mur, eventuelt pussing av hele fasader. Murerne utfører også flise legging på balkonger/svalganger og ellers hvor det skulle være ønskelig med fliser.

Back To Top